30. mai 2023

Ønsker å utbedre Sokkelvikveien

Sokkelvik er et populært utfartsområde i Nordreisa men veien dit bærer nå preg av nettopp det. Nå håper grunneiere at folket vil være med å spleise på å få den i bedre stand.

Dette er oppfordringen fra grunneier og initiativtaker Bjarne Hagen:

Som grunneier i Sokkelvik ser vi en enorm økning i folk som ferdes utover her, som vi bare synes er bra og fint. Men veien fra krysset til snuplassen blir bare dårligere og dårligere for vært år, å mye pga av den økende trafikken. Vi som har hytte her ute bruker en god del penger hvert år for å holde veien sånn passelig vedlike. Men no er veien veldig nedkjørt, å det trenges virkelig en skikkelig opprustning.

Kommunen kan dessverre ikke hjelpe med økonomisk støtte, så da har jeg ordnet en spleis så alle sammen som benytter seg av Sokkelvik kan være med på å få veien bra. Dette er ett prosjekt som alle sammen vil dra stor nytte av siden området rundt her er veldig populært som tur og fiskeområde. Har vært i kontakt med en entreprenør som kan ta på deg oppdraget, men det koster jo endel penger. Så håper at alle sammen hiv seg med å donerer litt så alle sammen kan benytte seg av området.

Du kan bidra til spleisen her:

HTTPS://SPLEIS.NO/114325

Pengene skal gå til å leie inn entreprenør som vil foreta grøfting, grusing og forebyggende arbeid på Sokkelvikveien.

Alle foto: Bjarne Hagen

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar