30. mai 2023
Luggeføre quiz

Siste digitale quiz i denne omgang

Siden skjærtorsdag 9. april har det blitt arrangert direktesendt digital quiz fra henholdsvis Luggeføre bar og i en periode fra Saga skihus. Quiz’en har vært et morsomt hverdagsøyeblikk, spesielt da koronatiltakene sto på som værst. Gjennom hele perioden har man hatt deltakere fra hele nord-Troms og flere andre steder i landet. Bjørn Arne Olsen har, sammen med forskjellige gjester fra nord-Troms, ledet sendingene med stødig hånd. Sendingene har vært preget av prat om nært og fjernt, samt profilering av lokalt næringsliv.

Men nå er det slutt for denne gang og på Luggeføre bar går man nå over til vanlig quiz i sommer. Det kan tenkes at de digitale quiz’ene tas opp igjen til høsten, men det får tiden vise.

Direktesendingene på Facebook har vært et samarbeid mellom Luggeføre bar, Bjørn Arne Olsen og Jørn Holm AS.

Her kan du se ALLE sendingene som har vært:
https://www.facebook.com/luggeforebar/live_videos/

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar