30. mai 2023
Jørn Hoel

Jørn Hoel kommer til Nordreisa

Lørdag 4. september spiller Jørn Hoel konsert på Halti kulturscene.

Jørn Hoel sang seg inn i musikkhistorien på 80-tallet, først med sangen «Inkululeko» i Melodi Grand Prix. Deretter med albumet «Varme ut av is», med låtene «Har en drøm», «Ei hand å holde i», «Elsk mæ sakte», «Vi skal elske i sneen» med fl.

På de intime konsertene som er i sommer, har han med seg to unike musikere; Alex Pettersen på percussion og Tore Blestrud på pedal-steel gitar. Med denne trioen gjorde Hoel veldig suksess i fjor. Det unike er denne besetningen, som får alle de ulike stilartene til Hoel, til å komme fra en og samme kilde. Sangene på konserten, spenner fra de aller mest kjente låtene hans fra 80-tallet til 2000 tallet, og det flørtes med både latino-, soul- og blues.

Jørn Hoel er en mester i å være seg selv, og har med seg humør og en stor porsjon humor i sine opptredener. Samtidig som han skifter mellom det melankolske, gjennom bluestoner til operafølelser, og til det fyrrige latinamerikanske. Er det en artist i Norge som får det til å svinge på morsmålet, så er det Jørn Hoel.

«Jeg liker den utfordrende nærheten som oppstår på disse intime konsertene. Jeg elsker samspillet mellom publikum og scenen, og det er enda lettere å flørte og improvisere. Det er det som er så spennende med intime konserter.», sier Hoel.

Del gjerne: